NORDENS STÖRSTA LEVERANTÖR

SPÅRA PAKET & KONTAKTA OSS

Du kan maila oss via [email protected] eller via detta krypterade kontaktfält. Vi använder även denna mail för att dela ut rabattkoder till bloggerskor och personer med stora sociala närverk som vi väljer att inleda samarbete med. Som promoter så får du fördelaktiga förmåner samt så får du även en % på vad de personer som använder din rabattkod handlar för, det avlönas väldigt väl. Alla har olika förutsättningar. Har du frågor kring din order så ber vi dig vänligen skicka med ditt order-id för att vi så snabbt som möjligt kunna behandla ditt ärende på snabbaste och bästa sättet. Undrar du bara vart den är så fyll i fältet nedan.

SPÅRA DITT PAKET HÄR          

Om du undrar över vart din order tagit vägen så kan du söka upp statusen för ordern här. Du har fått ditt ordernummer via sms eller mail. Du får ett sms vid varje statusuppdatering.

OBS! Om fältet visar blankt efter du har sökt din order, kontrollera ditt order-ID samt din e-post adress.

[Mottagen] Vi inväntar betalning, det kan ta en stund innan din status uppdateras efter att du har betalat, upp till 24 timmar. Vi kan ha skickat ut en betalningspåminnelse till dig. Har du precis betalat så kan du bortse från påminnelsen
[Behandlas] Vi har mottagit betalningen för din order. När den är paketerad och skickad så kommer du att få ett bekräftelsesms att din order är färdigbehandlad (se nedan).
[Färdigbehandlad] Vi har tagit emot din betalning, vi har packat din order och vi har lagt ert paket på posten. Det bör dyka upp inom 1-3 arbetsdagar
[Spåra med postnord] Detta avsnitt gäller endast för dig som beställt leverans med rekommenderad post. Du kommer att erhålla ett kolli nr via sms så snart din leverans är inlämnad hos ett postombud. Du kan då fortsätta spåra ditt paket fram till ditt postombud.

För att följa din order, vänligen ange order nr samt e-postadress nedan och klicka på "Följ order". Order nr hittar du i ditt kvitto och i orderbekräftelsen.

         KONTAKTA OSS HÄR

Namn: E-post: Telefonnummer: Order-id: Meddelande:

Ytterligare ett utkast kring effekten av vårt melanotan från Tyramys blogg

Ytterligare ett utkast kring effekten av vårt melanotan från Tyramys blogg
2019-10-16 barbietan
In Uncategorized
Tyramy melanotan barbietan betterbodytan mello köpa melanotan

Länk ser du nedan.

https://nouw.com/tyramy/2017/04/page/2

Nu har jag gått på Melanotan 2 i tre dagar. Tog jätte lång tid innan jag kunde bestämma mig om jag skulle prova eller inte. Tog ca 3-4 dagar att få hem det, jätte snabbt tyckte jag, vissa har klagat mycket på att Barbietan.se är sega med leverans men för mig gick det snabbt. Det enda dåliga är att det inte kommer med några instruktioner utan man måste hitta det själv på hemsidan, det borde de ändra men annars var allt i bra skick osv. Anledningen till varför jag tillslut bestämde mig var för att mamma och min syster också ville prova. De ville mest se om det funkar, de har redan jätte bra pigment, mamma blir alltid svart när hon solar och min syster blir mega brun på kroppen. Jag har svårast att få färg i familjen och i ansiktet blir jag aldrig brun. Mina ben och mage kan dock bli ganska bruna men då måste jag verkligen kämpa. Jag bränner mig jätte lätt och är alltid vit i ansiktet, kan liksom aldrig få färg.

I sommar kommer jag inte kunna sola så mycket då jag jobbar varje dag och då kommer jag alltså vara lik blek i sommar och jag ser så himla mycket bättre ut när jag har lite färg, min hy och hud mår bra, mina finnar försvinner osv. Så för mig är det här nödvändigt, inte för min mamma och syster. Jag har iaf tagit sprutan 3 gånger nu och jag kör låg dos för att höja stegvis, ist för att chocka kroppen. Första gången jag tog sprutan, för er som inte vet så är det alltså en insulin spruta, en nål på 1 cm som ska rätt in i magen, låret eller rumpan. Jag hatar smärta och jag är inte nålrädd men jag tycker det är obehagligt att se när jag blir tatuerad eller när jag tar blod, då tittar jag alltid bort men nu ska jag alltså ta sprutan på mig själv och jag måste se vad jag gör.
Fösta gången tog jag den jätte snabbt in i magen, kände direkt att jag blev yr men det försvann, jag tänkte om jag gör det snabbt hinner jag inte ångra mig och det var exakt det jag gjorde haha. Biverkningarna man kan få när man tar sprutan är illamående och eller varm och röd i ansiktet. Jag blev bara väldigt varm i ansiktet, mådde illa gjorde jag redan innan men kände iaf ingen skillnad. Det var illamåendet som gjorde mig mest rädd, om jag skulle må jätte illa för set hatar jag men det hände ju inget. Annars gången jag tog satt jag ner ifall jag skulle svimma haha men det gjorde jag såklart inte. Jag fick heller inga biverkningar. Idag när jag tog sprutan var det mycket svårare, när jag skulle försöka stoppa in den i magen gjorde det överdrivet ont så jag försökte ta den i skinkan istället och det kändes absolut ingenting, så det är där jag ska ta den från och med nu och då slipper jag kolla också, det är ju bara att ta tag och trycka in den. Idag blev jag lite varm i ansiktet men det försvann efter 15 min ungefär. Imorgon kan jag sola och det borde vara en skillnad, nu har ju jag tagit låg dos men jag har tänkt höja sen efter upplandningsfasen är slut, man tar alltså en spruta varje dag i 7-10 dagar sen tar man var 4e dag.

Ska bli spännande att se om det blir så stor skillnad som folk säger och om jag slipper sola så mycket i sommar och kan bli riktigt brun för en gångsskull. Jag har ett solarium hemma som jag kommer sola i för att få den färg jag vill ha, sen kommer jag nog underhålla med den svenska solen. Jag kommer uppdatera er om hur det funkar och lägga upp bilder sen på min tan! 😉

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*