NORDENS STÖRSTA LEVERANTÖR

SPÅRA PAKET & KONTAKTA OSS

Du kan maila oss via [email protected] eller via detta krypterade kontaktfält. Vi använder även denna mail för att dela ut rabattkoder till bloggerskor och personer med stora sociala närverk som vi väljer att inleda samarbete med. Som promoter så får du fördelaktiga förmåner samt så får du även en % på vad de personer som använder din rabattkod handlar för, det avlönas väldigt väl. Alla har olika förutsättningar. Har du frågor kring din order så ber vi dig vänligen skicka med ditt order-id för att vi så snabbt som möjligt kunna behandla ditt ärende på snabbaste och bästa sättet. Undrar du bara vart den är så fyll i fältet nedan.

SPÅRA DITT PAKET HÄR          

Om du undrar över vart din order tagit vägen så kan du söka upp statusen för ordern här. Du har fått ditt ordernummer via sms eller mail. Du får ett sms vid varje statusuppdatering.

OBS! Om fältet visar blankt efter du har sökt din order, kontrollera ditt order-ID samt din e-post adress.

[Mottagen] Vi inväntar betalning, det kan ta en stund innan din status uppdateras efter att du har betalat, upp till 24 timmar. Vi kan ha skickat ut en betalningspåminnelse till dig. Har du precis betalat så kan du bortse från påminnelsen
[Behandlas] Vi har mottagit betalningen för din order. När den är paketerad och skickad så kommer du att få ett bekräftelsesms att din order är färdigbehandlad (se nedan).
[Färdigbehandlad] Vi har tagit emot din betalning, vi har packat din order och vi har lagt ert paket på posten. Det bör dyka upp inom 1-3 arbetsdagar
[Spåra med postnord] Detta avsnitt gäller endast för dig som beställt leverans med rekommenderad post. Du kommer att erhålla ett kolli nr via sms så snart din leverans är inlämnad hos ett postombud. Du kan då fortsätta spåra ditt paket fram till ditt postombud.

För att följa din order, vänligen ange order nr samt e-postadress nedan och klicka på "Följ order". Order nr hittar du i ditt kvitto och i orderbekräftelsen.

         KONTAKTA OSS HÄR

Namn: E-post: Telefonnummer: Order-id: Meddelande:

VILLKOR

Priser och betalning

Varje vara anges med pris exklusive frakt. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Garantier och service

Vi arbetar uteslutande med att vi vill ha 100% nöjda kunder. Vi tar emot alla ärenden för att se över mot förmodan potentiellt missnöje av alla karaktärer. Vi förbehåller oss rätten att inte garantera leverans om man väljer vanligt frakt inom sverige och inte rekomenderat post. Dock så vill vi påpeka att det är extremt sällan som postnord gör fel eller att något försvinner på posten. det händer aldrig i princip. Men vill du vara 100% så väljer du Rekomenderad frakt.

Privat Policy

”När du lägger din beställning hos oss uppger du dina uppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Efter att din order är genomförd så raderar vi dina uppgifter helt ur vår databas. Vi sparar alltså inte några uppgifter på några av våra kunder.

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Lägger man en beställning innan klockan 16.00 och sköter betalningen inom den tiden så har man i regel sitt paket inom 5-9 bankdagar. Tänk också på att betalar du via bankkonto eller kontantbrev så kan det ta 2-3 bankdagar tills vi kan se betalningen. Vi kan inte påverka extremfall som exempelvis Force majeure, vid sådana tillfällen kan leveransen dröja någon dag extra

Ej uthämtade paket

Har du valt rekommenderat brev som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras inte till oss. Håll koll på din beställning. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att inte ersätta då vi inte på ngt sätt kan påverka att man sköter sitt åtagande att hämta ut sin leverans under den tiden som det finns på posten/postombudet.