NORDENS STÖRSTA LEVERANTÖR

SPÅRA PAKET & KONTAKTA OSS

Du kan maila oss via [email protected] eller via detta krypterade kontaktfält. Vi använder även denna mail för att dela ut rabattkoder till bloggerskor och personer med stora sociala närverk som vi väljer att inleda samarbete med. Som promoter så får du fördelaktiga förmåner samt så får du även en % på vad de personer som använder din rabattkod handlar för, det avlönas väldigt väl. Alla har olika förutsättningar. Har du frågor kring din order så ber vi dig vänligen skicka med ditt order-id för att vi så snabbt som möjligt kunna behandla ditt ärende på snabbaste och bästa sättet. Undrar du bara vart den är så fyll i fältet nedan.

SPÅRA DITT PAKET HÄR          

Om du undrar över vart din order tagit vägen så kan du söka upp statusen för ordern här. Du har fått ditt ordernummer via sms eller mail. Du får ett sms vid varje statusuppdatering.

OBS! Om fältet visar blankt efter du har sökt din order, kontrollera ditt order-ID samt din e-post adress.

[Mottagen] Vi inväntar betalning, det kan ta en stund innan din status uppdateras efter att du har betalat, upp till 24 timmar. Vi kan ha skickat ut en betalningspåminnelse till dig. Har du precis betalat så kan du bortse från påminnelsen
[Behandlas] Vi har mottagit betalningen för din order. När den är paketerad och skickad så kommer du att få ett bekräftelsesms att din order är färdigbehandlad (se nedan).
[Färdigbehandlad] Vi har tagit emot din betalning, vi har packat din order och vi har lagt ert paket på posten. Det bör dyka upp inom 1-3 arbetsdagar
[Spåra med postnord] Detta avsnitt gäller endast för dig som beställt leverans med rekommenderad post. Du kommer att erhålla ett kolli nr via sms så snart din leverans är inlämnad hos ett postombud. Du kan då fortsätta spåra ditt paket fram till ditt postombud.

För att följa din order, vänligen ange order nr samt e-postadress nedan och klicka på "Följ order". Order nr hittar du i ditt kvitto och i orderbekräftelsen.

         KONTAKTA OSS HÄR

Namn: E-post: Telefonnummer: Order-id: Meddelande:

OM OSS

Betterbodytan är sveriges största onlineshop även tidigare kända som barbietan inom sin genre för dig som gillar skönhet och det lilla extra för att krydda vardagen. Vår affärsidé har finslipats under en längre tid och nu har vi sedan en bra tid tillbaka lanserat våra väl beprövade kvalitetsprodukter. Vi består av mestadels tjejer och en handfull killar med en stor samlad kompetens och erfarenhet av internetförsäljning, produktutveckling, marknadsföring, skönhet & hälsa samt lång erfarenhet av vår huvudprodukt – melanotan 2 – även kallat barbiedrogen. Vårt mål är att snabbt, smidigt och tryggt erbjuda dig marknadsledande kvalitét till rätt pris. Vi blev störst väldigt snabbt och därmed har det varit tufft att under vissa perioder tillhandahålla så stora volymer med produkter som vi har önskat. Vi har alltid levererat och nu är vi tillbaka med större lager, flera packstationer så nu är vi helt enkelt förberedda på allt! 🙂

Vi var alla trötta på flertalet sämre och oseriösa hemsidor/online butiker som både lurar och vilseleder sina kunder. Detta ledde oss till att skapa denna webshop och plattform för alla er som vill bli bruna, smala och snygga. Utöver melanotan 2 har vi tagit fram produkter för både män och kvinnor som vill komma i form eller liva upp tillvaron med potenshöjande produkter. Vi utlovar nöjd kundgaranti och värdesätter varje kundrelation med vårt måtto att du ska bli nöjd med våra produkter till varje pris.

Vi har under flera år testat liknande råvaror hos ledande leverantörer och med stor omsorg valt våra partners som arbetar under HACCP och GMP standard.

Gör som redan många andra och följ med oss på en gemensam resa mot bättre hälsa för både ung som gammal, tjej som kille. Passa på att testa barbiedrogen (Melanotan 2) som länge diskuterats som en blandning som både gör dig brun, smal och kåt.

Varmt välkomna till oss på Betterbodytan, din sol på nätet.