NORDENS STÖRSTA LEVERANTÖR

SPÅRA PAKET & KONTAKTA OSS

Du kan maila oss via [email protected] eller via detta krypterade kontaktfält. Vi använder även denna mail för att dela ut rabattkoder till bloggerskor och personer med stora sociala närverk som vi väljer att inleda samarbete med. Som promoter så får du fördelaktiga förmåner samt så får du även en % på vad de personer som använder din rabattkod handlar för, det avlönas väldigt väl. Alla har olika förutsättningar. Har du frågor kring din order så ber vi dig vänligen skicka med ditt order-id för att vi så snabbt som möjligt kunna behandla ditt ärende på snabbaste och bästa sättet. Undrar du bara vart den är så fyll i fältet nedan.

SPÅRA DITT PAKET HÄR          

Om du undrar över vart din order tagit vägen så kan du söka upp statusen för ordern här. Du har fått ditt ordernummer via sms eller mail. Du får ett sms vid varje statusuppdatering.

OBS! Om fältet visar blankt efter du har sökt din order, kontrollera ditt order-ID samt din e-post adress.

[Mottagen] Vi inväntar betalning, det kan ta en stund innan din status uppdateras efter att du har betalat, upp till 24 timmar. Vi kan ha skickat ut en betalningspåminnelse till dig. Har du precis betalat så kan du bortse från påminnelsen
[Behandlas] Vi har mottagit betalningen för din order. När den är paketerad och skickad så kommer du att få ett bekräftelsesms att din order är färdigbehandlad (se nedan).
[Färdigbehandlad] Vi har tagit emot din betalning, vi har packat din order och vi har lagt ert paket på posten. Det bör dyka upp inom 1-3 arbetsdagar
[Spåra med postnord] Detta avsnitt gäller endast för dig som beställt leverans med rekommenderad post. Du kommer att erhålla ett kolli nr via sms så snart din leverans är inlämnad hos ett postombud. Du kan då fortsätta spåra ditt paket fram till ditt postombud.

För att följa din order, vänligen ange order nr samt e-postadress nedan och klicka på "Följ order". Order nr hittar du i ditt kvitto och i orderbekräftelsen.

         KONTAKTA OSS HÄR

Namn: E-post: Telefonnummer: Order-id: Meddelande:

INJICERA

ATT INJICERA PÅ RÄTT SÄTT ÄR GANSKA LÄTT!

 

VAD ÄR UNDER YTAN?

Innan man injicerar melanotanet är det alltid bra att vara påläst.
Det vi kallar huden består egentligen av tre lager:
Första lagret är tunt och är självklart hudlagret. Tjockleken är mellan 1,5 – 3 mm oavsett hur man ser ut eller vilket BMI (Body Mass Index ) man har. Under hudlagret finns ett lager med fett även kallad subkutan vävnad, det är i detta lager man skall injicera melanotanet. Tredje lagret består av muskler och finns precis under den subkutana vävnaden.
När du injicerar är det i den subkutana vävnaden du ska injicera och inte muskellagret eller hudlagret.
Dvs använd inte andra nålar än insulinsprutor om fallet inte är så att du är van och vet precis hur du skall injicera.

Barbietan pic

VARFÖR ÄR SUBKUTAN VÄVNAD VIKTIGT?

Vi vet alla att olika material absorberar saker i olika takt och det är samma för de olika hudlagren.

Kroppen måste absorbera insulinet på ett jämnt sätt och för att det ska fungera korrekt är det i den subkutana vävnaden som är det bästa lagret. Det säkerställer att insulinet tas upp i kroppen på ett smidigt sätt och hjälper till att reglera dina blodsockernivåer jämnt.

Om nålen går djupare hamnar injektion i en muskel. Till skillnad från subkutan vävnad absorberar muskeln snabbare, vilket kan orsaka en insulinkänning och därför ska du inte injicera i muskellager.

HUR SKA INSULINET HAMNA RÄTT?

Vi vet att insulinet måste hamna i den subkutana vävnaden. För alla människor räcker det med en kort nål (5mm-10mm) för att säkerställa att nålen inte når muskellagret. De nålar vi skickar med och säljer är just insulinsprutor och anpassade för ändamålet.
Man sätter även sprutan åt sidan precis som på bilden och även som man kan se i klippet nedan.

Kom ihåg att lämna kanylen i huden under minst 10 sekunder efter att du har tryckt på kolven för att se till att du får allt melanotan.