NORDENS STÖRSTA LEVERANTÖR

SPÅRA PAKET & KONTAKTA OSS

Du kan maila oss via [email protected] eller via detta krypterade kontaktfält. Vi använder även denna mail för att dela ut rabattkoder till bloggerskor och personer med stora sociala närverk som vi väljer att inleda samarbete med. Som promoter så får du fördelaktiga förmåner samt så får du även en % på vad de personer som använder din rabattkod handlar för, det avlönas väldigt väl. Alla har olika förutsättningar. Har du frågor kring din order så ber vi dig vänligen skicka med ditt order-id för att vi så snabbt som möjligt kunna behandla ditt ärende på snabbaste och bästa sättet. Undrar du bara vart den är så fyll i fältet nedan.

SPÅRA DITT PAKET HÄR          

Om du undrar över vart din order tagit vägen så kan du söka upp statusen för ordern här. Du har fått ditt ordernummer via sms eller mail. Du får ett sms vid varje statusuppdatering.

OBS! Om fältet visar blankt efter du har sökt din order, kontrollera ditt order-ID samt din e-post adress.

[Mottagen] Vi inväntar betalning, det kan ta en stund innan din status uppdateras efter att du har betalat, upp till 24 timmar. Vi kan ha skickat ut en betalningspåminnelse till dig. Har du precis betalat så kan du bortse från påminnelsen
[Behandlas] Vi har mottagit betalningen för din order. När den är paketerad och skickad så kommer du att få ett bekräftelsesms att din order är färdigbehandlad (se nedan).
[Färdigbehandlad] Vi har tagit emot din betalning, vi har packat din order och vi har lagt ert paket på posten. Det bör dyka upp inom 1-3 arbetsdagar
[Spåra med postnord] Detta avsnitt gäller endast för dig som beställt leverans med rekommenderad post. Du kommer att erhålla ett kolli nr via sms så snart din leverans är inlämnad hos ett postombud. Du kan då fortsätta spåra ditt paket fram till ditt postombud.

För att följa din order, vänligen ange order nr samt e-postadress nedan och klicka på "Följ order". Order nr hittar du i ditt kvitto och i orderbekräftelsen.

         KONTAKTA OSS HÄR

Namn: E-post: Telefonnummer: Order-id: Meddelande:

HÄR KAN DU SE VAD NÅGRA BLOGGARE TYCKER OM PRODUKTEN MELANOTAN!

HÄR KAN DU SE VAD NÅGRA BLOGGARE TYCKER OM PRODUKTEN MELANOTAN!
2019-10-16 barbietan
In Uncategorized
sandra reiche barbietan betterbodytan melanotan

Som man kan se på bilden och på länken så är det så klart betterbodytans produkt!
Från GP

Länken hittar du här: https://www.gp.se/sandra-tänker-inte-sluta-injicera-barbiedrogen-1.881
Sandra Reiche tänker inte sluta injicera Barbiedrogen
Mölndal/HärrydaSandra Reiche från Landvetter har tagit Melanotan II, eller Barbiedrogen som den ofta kallas, i mer än fyra år och hon har inga planer på att sluta. Jag mår bra av det och blir brun precis som jag vill, säger hon till GP.

– Jag hade flera kompisar son tog Melanotan och jag såg hur fina och bruna de blev. Jag ville också bli sån, säger Sandra Reiche.

Som SVT Nyheter Väst var först att rapportera om så har Sandra Reiche tagit den så kallade Barbiedrogen i över fyra år. Preparatet heter egentligen Melanotan II och är ett hormon som säljs på nätet och marknadsförs som ett preparat som ska göra dig brun, smal och kåt.

Brukaren injicerar hormonet med spruta direkt in i fettet, förklarar Sandra Reiche.

– Jag tar tag i fettet precis nedanför naveln och sätter in sprutan, säger hon.

Sandra Reiche berättar för GP att hon tidigare hade väldigt svårt att bli brun och lätt brände sig i solen.

– Det funkar väldigt bra för mig. Jag blir brun precis som jag vill och mår bra av det, säger hon.

Skadliga hudförändringar brukar ofta lyftas fram av olika experter som en risk i samband med bruk av Melanotan II, eller Barbiedrogen.

– Det har rapporterats ett flertal fall att man har varit tvungen att operera bort födelsemärken som har börjat växa okontrollerat. Det är alltså förstadium till malignt melanom, den allvarligaste formen av hudcancer, säger Per-Åke Sandvold, enhetschef på enheten för kontroll av läkemedelsprodukter och narkotika vid Läkemedelsverket, till SVT Nyheter Väst.

LÄS MER: Varning för nya drogen

Även om det i nuläget inte finns någon säkerställd koppling mellan Melanotan II och hudcancer så avråder Läkemedelsverket bestämt från användande av preparatet.

– Det är ju totalt förkastligt att använda. Ett preparat som du dessutom ska injicera. Injicerar du något som inte är sterilt så kan biverkningarna bli väldigt allvarliga. Så det finns många risker med den här drogen, säger Per-Åke Sandvold, till SVT.

Sandra Reiche är dock inte orolig över att hon ska drabbas av några skadliga effekter.

– Jag har stenkoll på mina hudfläckar så att inget förändras. Jag är väldigt noga med renlighet när det kommer till sprutorna och vet vad jag håller på med, säger hon.

Hon berättar dock att bruk av Melanotan II kan innebära biverkningar.

– I början överdoserade jag och det resulterade i att jag blev grå i hyn under ögonen och fick blåaktiga läppar. Men det problemet försvann när jag gick ner i dos, säger hon.

– Man kan också bli illamående om man tar för mycket, fortsätter Sandra Reiche.

Hon tävlar i bikinifitness och har tiotusentals följare på sin blogg och Instagram. Sandra Reiche berättar att hon inte har några planer på att sluta med Barbiedrogen.

– Jag tänker på det där ibland och jag tror inte det. jag kommer nog ha uppehåll till och från med återvända till det, säger hon.

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*