NORDENS STÖRSTA LEVERANTÖR

SPÅRA PAKET & KONTAKTA OSS

Du kan maila oss via [email protected] eller via detta krypterade kontaktfält. Vi använder även denna mail för att dela ut rabattkoder till bloggerskor och personer med stora sociala närverk som vi väljer att inleda samarbete med. Som promoter så får du fördelaktiga förmåner samt så får du även en % på vad de personer som använder din rabattkod handlar för, det avlönas väldigt väl. Alla har olika förutsättningar. Har du frågor kring din order så ber vi dig vänligen skicka med ditt order-id för att vi så snabbt som möjligt kunna behandla ditt ärende på snabbaste och bästa sättet. Undrar du bara vart den är så fyll i fältet nedan.

SPÅRA DITT PAKET HÄR          

Om du undrar över vart din order tagit vägen så kan du söka upp statusen för ordern här. Du har fått ditt ordernummer via sms eller mail. Du får ett sms vid varje statusuppdatering.

OBS! Om fältet visar blankt efter du har sökt din order, kontrollera ditt order-ID samt din e-post adress.

[Mottagen] Vi inväntar betalning, det kan ta en stund innan din status uppdateras efter att du har betalat, upp till 24 timmar. Vi kan ha skickat ut en betalningspåminnelse till dig. Har du precis betalat så kan du bortse från påminnelsen
[Behandlas] Vi har mottagit betalningen för din order. När den är paketerad och skickad så kommer du att få ett bekräftelsesms att din order är färdigbehandlad (se nedan).
[Färdigbehandlad] Vi har tagit emot din betalning, vi har packat din order och vi har lagt ert paket på posten. Det bör dyka upp inom 1-3 arbetsdagar
[Spåra med postnord] Detta avsnitt gäller endast för dig som beställt leverans med rekommenderad post. Du kommer att erhålla ett kolli nr via sms så snart din leverans är inlämnad hos ett postombud. Du kan då fortsätta spåra ditt paket fram till ditt postombud.

För att följa din order, vänligen ange order nr samt e-postadress nedan och klicka på "Följ order". Order nr hittar du i ditt kvitto och i orderbekräftelsen.

         KONTAKTA OSS HÄR

Namn: E-post: Telefonnummer: Order-id: Meddelande:

F.A.Q.'s

♥︎ You ask, we respond ♥︎

ALLT OM MELANOTAN

HUR BLANDAR JAG MITT MELANOTAN?

Melanotan 2 vialen (10mg) blandar du med  med 1ml alternativt 2ml vatten, detta beroende på önskad styrka. Sätt på en nål på sprutan (pumpen) och tryck igenom plastpipetten. Sug sedan upp 1ml vatten (en full spruta) ur pipetten och spruta varsamt ned i vialen med pulver. Upprepa proceduren så att du får 2ml vatten i vialen.

Låt vialen stå en stund så att pulvret löser sig. Skaka INTE vialen.
Du kan också försiktigt rulla den i handen tills pulvret har löst upp sig.

Glöm inte att kasta sprutan efter att du har blandat vialen, använd sedan en ny för att suga upp
önskad dos.

HUR FÖRVARAR JAG MITT MELANOTAN?

Melanotan 2 har en ganska bar hållbarhet, i rumstemperatur håller det i cirka ca 3 månader om den är i pulverform, förvaras det i frys så ökar hållbarheten till 12-18 månader. Har du blandat den med bac vattnet så skall den förvaras i kylskåpet annars tappar den sin effekt väldigt snabbt. Tänk på att alltid förvara den oåtkomligt för barn!

HUR INJICERAR JAG MITT MELANOTAN?

Vi rekommenderar 0,5mg melanotan 2 per injektion.

För att få 0.5mg så drar du upp melanotan till 0,1-markeringen på sprutan. En vial räcker då till 20 st injektioner. Detta förutsatt att du har blandat med 2ml bac vatten.

HUR OFTA SKA JAG TA MELANOTAN?

Vi rekommenderar att du gör en uppladdningsfas där du injicerar varje dag i 7-10 dagar, och därefter underhållsdoserar var 3-4 dag, gärna cirka 1 timma innan du skall sola.

HUR INJICERAR JAG MELANOTAN?

Detta beror helt på om du du har köpt vår utbud av Melanotan 2 i vial eller nässpray, har du missat att vi säljer nässpray så kika en gång till om du tycker att det kan vara obehagligt med spruta.

Annars är injektionen en enkel process. Du drar upp melanotanet i sprutan och knackar lätt på pumpen så att du ser till så att du inte får någon luft kvar i pumpen.

Därefter väljer du ut vart du vill injicera, ställen som generellt går bra är mage, lår och rumpa. Det injiceras subkutant, det vill säga i fettet. Variera gärna gång efter gång för att undvika att kunna få en lite dovare/mörkare fläck där man alltid injicerar Melanotanet.

Subkutanta injektioner gör inte ont och infektionsrisken väldigt liten förutsatt att du är noggrann med hygienen. Det bra att återanvända nålarna, skulle den bli trubbig så byter du till en ny, skulle dem ta slut så kan du alltid beställa nya här hos oss under fliken övrigt i menyn.

HUR OFTA KAN/BÖR JAG SOLA, OCH HUR SNABBT GER DET EFFEKT?

Vi rekommenderar att du börjar sola efter uppladdningsfasen, dag 5 är ganska lagom för att melanotanet ska ha hunnit få fäste i kroppen. Fortsätt sedan att sola så ofta du vill tills du har uppnått önskad färg. Därefter kan du sola någon gång i veckan för att underhålla brännan. Sola lagom och inte för mycket, även om man inte kan bränna sig när man tar melanotan 2 så är inget missbruk hälsosamt för kroppen. Ta hand om dig själv.

VAD ÄR MELANOTAN?

Melanotan 2 är två syntetiska peptidhormoner som stimulerar melanocyterna i kroppen att producera melanin. Människans naturliga hormon för processen, α-MSH (alpha-melanocyte stimulating hormone), är omkring en tusendel så potent som Melanotan 2.

Melanotan upptäcktes på University of Arizona under åttiotalet och används väldigt mycket i Australien av människor med dåligt pigment som bränner sig ofta och illa, och därför får det utskrivet av läkare för att minska risken för hudcancer.

Vid solning är det uv-strålarna som aktiverar melaninproduktionen och solbrännan blir ett sorts försvar mot dessa skadliga uv-strålar. Melanocyter i kroppen tillverkar “melanin” när huden utsätts för solljus. Melaninet flyttar sedan in i omgivande hudceller för att skydda dem mot solens strålar. Fördelen med en solbränd hy är att kroppen lättare bekämpar soleksem (PMLE) och aktinisk keratos (AK)). Melanotan II har den ytterligare effekten att orsaka spontan sexuell upphetsning (libido) i både män och kvinnor. Melanotan 2 har också som bieffekt att det minskar aptiten, därav går en del ner en del i vikt under perioden man använder melanotan 2.

VILKA BIVERKNINGAR HAR MELANOTAN?

De biverkningar du kan få av Melanotan är väldigt moderata och få. En biverkning är ett tillfälligt illamående som är snabbt övergående,  alla upplever dock inte detta. Om detta är fallet så rekommenderar vi att man tar kuren precis innan man skall lägga sig för att sova för att undvika illamåendet.

En annan biverkning som heller inte drabbar alla är en lätt ”flush” av värme som också det är snabbt övergående för dem som får det. En annan ”bieffekt” är att det även kan minska matlusten vilket kan leda till viktminskning och ge ökad sexlust i varierande grad hos både män och kvinnor.

  • Hud pigmentering
  • Illamående
  • Aptit minskning
  • Rodnad (särskilt i ansiktet)
  • Huvudvärk
  • Klåda
  • Yrsel
  • Nya leverfläckar eller mörkare
  • Fysisk sexuell upphetsning
Biverkningarna kommer normalt inom ett par minuter av injiceringen och kan pågå i ett någon timma, därav som vi rekomenderar att man tar det strax innan man skall sova. Dessa biverkningar kommer att vända någon gång efter utsättande av peptid och solande har upphört.

ÄR MELANOTAN OLAGLIGT I SVERIGE?

Melanotan är INTE olagligt att köpa eller att använda i Sverige. Du behöver därför aldrig oroa dig.
Men varför kan man då fråga sig om produkten är olaglig? Jo, det är nämligen så att det handlar om ett kemiskt ämne som ännu  inte är godkänt av Livsmedelsverket. Man arbetar för fullt specifikt i Australien med att lyfta fram Melanotan 2 för att skydda personer som lätt bränner sig. Det finns utfärdat en del varningar mot att använda melanotan, men detta är bara på grund av att effekterna av ett långvarigt melanotanbruk inte har undersökts fullt ut, det finns alltså ingen klinisk data om biverkningar på lång sikt. Samtidigt så finns det utfärdade varningar numera för att inte använda exempelvis alvedon och andra paracetamol läkemedel. Detta var ngt man tidigare trott varit riskfritt. Kontentan av detta är att man bör inte missbruka någon form av läkemedel. Så länge man sköter det hela och tänker på att inte överdriva med solningen eller med doseringen så är det ingen fara. Finns bara ett fåtal fall världen över där man har tagit skada av att använda melanotan 2 och de flesta av dessa fall är blodförgiftning. Detta har berott på slarv med injiceringen att man inte varit tillräckligt noggrann med att tvätta rent innan och efter samt att man har använt samma spruta för många gånger.

Melanotan är i nuläget inte narkotikaklassat och det är inte olagligt att inneha eller använda det. Så om du på ett enkelt sätt önskar bli brun utan att spendera många långa timmar i solen eller på solarium (vilket som bekant kan ge hudcancer) så kan det vara värt att testa melanotan.