NORDENS STÖRSTA LEVERANTÖR

SPÅRA PAKET & KONTAKTA OSS

Du kan maila oss via [email protected] eller via detta krypterade kontaktfält. Vi använder även denna mail för att dela ut rabattkoder till bloggerskor och personer med stora sociala närverk som vi väljer att inleda samarbete med. Som promoter så får du fördelaktiga förmåner samt så får du även en % på vad de personer som använder din rabattkod handlar för, det avlönas väldigt väl. Alla har olika förutsättningar. Har du frågor kring din order så ber vi dig vänligen skicka med ditt order-id för att vi så snabbt som möjligt kunna behandla ditt ärende på snabbaste och bästa sättet. Undrar du bara vart den är så fyll i fältet nedan.

SPÅRA DITT PAKET HÄR          

Om du undrar över vart din order tagit vägen så kan du söka upp statusen för ordern här. Du har fått ditt ordernummer via sms eller mail. Du får ett sms vid varje statusuppdatering.

OBS! Om fältet visar blankt efter du har sökt din order, kontrollera ditt order-ID samt din e-post adress.

[Mottagen] Vi inväntar betalning, det kan ta en stund innan din status uppdateras efter att du har betalat, upp till 24 timmar. Vi kan ha skickat ut en betalningspåminnelse till dig. Har du precis betalat så kan du bortse från påminnelsen
[Behandlas] Vi har mottagit betalningen för din order. När den är paketerad och skickad så kommer du att få ett bekräftelsesms att din order är färdigbehandlad (se nedan).
[Färdigbehandlad] Vi har tagit emot din betalning, vi har packat din order och vi har lagt ert paket på posten. Det bör dyka upp inom 1-3 arbetsdagar
[Spåra med postnord] Detta avsnitt gäller endast för dig som beställt leverans med rekommenderad post. Du kommer att erhålla ett kolli nr via sms så snart din leverans är inlämnad hos ett postombud. Du kan då fortsätta spåra ditt paket fram till ditt postombud.

För att följa din order, vänligen ange order nr samt e-postadress nedan och klicka på "Följ order". Order nr hittar du i ditt kvitto och i orderbekräftelsen.

         KONTAKTA OSS HÄR

Namn: E-post: Telefonnummer: Order-id: Meddelande:

COVID 19 – PÅVERKAN OCH FÖRSENINGAR

COVID 19 – PÅVERKAN OCH FÖRSENINGAR

Pga Corona-pandemin som knappast är en nyhet för någon. Så kommer här lite info om hur den påverkar oss som leverantörer, samt hur våra förseningar påverkar er kunder.

Vi hoppas alla att denna farsot får ett slut omgående och att vi alla snart kan tillbringa sommaren i solen på en brygga i en svensk sommaridyll, och njuta av den fantastiska sommar som redan anlänt. Vi räknar dock med allt i från 1-4 veckors leveranstid ,med helgfria vardagar, från att din betalning blivit registrerad för din order.

Vi har flertalet av våra leverantörer inom eu som jobbar för fullt med att finna snabbare vägar in till sverige för våra produkter, så att vi kan fortsätta att leverera dem i samma tempo som tidigare. Men allt eftersom att länder antingen stänger sina gränser eller öppnar dem så har vi nu hamnat i ett där vi börjar få hem våra produkter, men i mindre och utspridda leveranser. Men på samma sätt som med regeringen eller WHO så har vi inga garantier på datum när respektive länder öppnar sina gränser därför kan vi INTE garantera något fast leveransdatum. Det vi dock KAN garantera till 100%. Är att alla som beställt får sina varor.

Vi har varit verksamma väldigt länge som de flesta vet, så detta är givetvis förödande för både oss och våra kunder. För att inte tala om de som far illa av detta vidriga virus.

Men du som tidigare kund eller nykund så måste vi ändå informera dig om att det kan komma att dröja men vi jobbar dag och natt med att finna lösningar för att hela tiden hitta snabba genvägar för att helst slippa undan de tidsfördröjningar som den globala marknaden möter just nu. Givetvis så kommer dom senaste betalda kunderna skickas ut först i turordning.

 

Vänligast betterbodytan crew (stay safe)