NORDENS STÖRSTA LEVERANTÖR

SPÅRA PAKET & KONTAKTA OSS

Du kan maila oss via [email protected] eller via detta krypterade kontaktfält. Vi använder även denna mail för att dela ut rabattkoder till bloggerskor och personer med stora sociala närverk som vi väljer att inleda samarbete med. Som promoter så får du fördelaktiga förmåner samt så får du även en % på vad de personer som använder din rabattkod handlar för, det avlönas väldigt väl. Alla har olika förutsättningar. Har du frågor kring din order så ber vi dig vänligen skicka med ditt order-id för att vi så snabbt som möjligt kunna behandla ditt ärende på snabbaste och bästa sättet. Undrar du bara vart den är så fyll i fältet nedan.

SPÅRA DITT PAKET HÄR          

Om du undrar över vart din order tagit vägen så kan du söka upp statusen för ordern här. Du har fått ditt ordernummer via sms eller mail. Du får ett sms vid varje statusuppdatering.

OBS! Om fältet visar blankt efter du har sökt din order, kontrollera ditt order-ID samt din e-post adress.

[Mottagen] Vi inväntar betalning, det kan ta en stund innan din status uppdateras efter att du har betalat, upp till 24 timmar. Vi kan ha skickat ut en betalningspåminnelse till dig. Har du precis betalat så kan du bortse från påminnelsen
[Behandlas] Vi har mottagit betalningen för din order. När den är paketerad och skickad så kommer du att få ett bekräftelsesms att din order är färdigbehandlad (se nedan).
[Färdigbehandlad] Vi har tagit emot din betalning, vi har packat din order och vi har lagt ert paket på posten. Det bör dyka upp inom 1-3 arbetsdagar
[Spåra med postnord] Detta avsnitt gäller endast för dig som beställt leverans med rekommenderad post. Du kommer att erhålla ett kolli nr via sms så snart din leverans är inlämnad hos ett postombud. Du kan då fortsätta spåra ditt paket fram till ditt postombud.

För att följa din order, vänligen ange order nr samt e-postadress nedan och klicka på "Följ order". Order nr hittar du i ditt kvitto och i orderbekräftelsen.

         KONTAKTA OSS HÄR

Namn: E-post: Telefonnummer: Order-id: Meddelande:

HÖSTEN ÄR HÄR, 20% PÅ ALLT!

Melanotan 2, Slimex, Tandblekning mm i lager!  Behåll brännan! 20% PÅ ALLT! Skynda Fynda, ange rabattkoden: höst19

Spåra ditt paket   Gå till butiken

MELANOTAN 2 - VIAL 10mg

Skaffa den där perfekta solbrännan!
M2 kit, 10mg - 400 SEK

Lägg till i kundvagnenLäs mer...

Previous

Next

Melanotan 2 - Ger dig den perfekta långvariga solbrännan!

VÄLKOMMEN TILL BETTERBODYTAN – MELANOTAN 2

(Tidigare kända som barbietan.com)

Melanotan 2, HgH frag, Lovegra med mera. Här hos oss så kan du hitta det mesta och det bästa vad gäller att bli brun, slimfit & snygg! Melanotan 2 (barbiedrogen) är en av de produkter som genomsyrar vår webbshop. Vi jobbar uteslutande med det bästa av det bästa och alla i teamet bakom Betterbodytan är själva goda referenser. Hos oss hittar du allt från Melanotan 2 i både vial och nässpray, HgH Frag för en smalare och ungdomligare fastare kropp, reductil för viktminskning och Cialis/Lovegra för lite extra spännande sexliv. klicka dig vidare här inne om det bara är så att du söker information eller vill ha den där perfekta solbrännan just nu så har du kommit till rätt plats.

För dem som tycker att det kan vara väldigt obehagligt med att ta melanotan i spruta så valde vi att satsa på m2 nässpray, detta har blivit en succé bland våra kunder. Detta tillsammans med HgH Fragment. Prenumerera på vårt nyhetsbrev & sms utskick så har du chansen att vara först ut på Melanotan 2 – Nässpray innan dem säljer slut gång efter gång. Nässprayet är perfekt om Melanotan är ngt nytt för dig och det är också riktigt bra för att underhålla solbrännan efter en kur M2 i vial. Dela vår sida när du beställer så erhåller du en trevlig rabatt. Man kan alltid göra egen research kring Melanotan 2, hos oss finner du all konkret fakta som du vill veta. Du kan även läsa på mer via dessa länkar för att skapa dig en egen uppfattning: Plastikforum: Läs mer här...  Förklaring hur melanotan skyddar dig mot att bränna dig : Klicka här

LITE MER INFO OM VAD MELANOTAN GÖR MED KROPPEN

melanotan betterbodytan tidigare barbietan
Melanotan 2 – 10mg kit 400 SEK
Ökat pigment, Viktminskning,
ökad libido (Sexlust hos hon & han)

Info   Köp produkten +

melanotan-2-10-mg-nässpray_nasalspray_betterbodytan.com_former_barbietan.com_-1200x1200-1
Melanotan 2 – 10mg Nässpray 600 SEK
Ökat pigment, Viktminskning,
ökad libido (Sexlust hos hon & han)

Info   Köp produkten +

Slimex betterbodytan

SLIMEX – 20mg x 50 tabl 700 SEK
extremt effektiv fettförbrännare,
viktminskande,

Info   Köp produkten +

Insulinsprutor betterbodytan tidigare kända som barbietan
Insulinsprutor 1ml – 10 pack Unisharp
För subkutant injektion, i små vener och
även injicering av hormonbehandlingar

Info   Köp produkten +

ÄR DU BLOGGARE MED ETT STÖRRE ANTAL LÄSARE?

Se då till att maila oss för en rabattkod som du får av oss för att dela på din blogg. Via den personliga rabattkoden så tjänar du en kickback varje gång någon av dina läsare använder sig av rabattkoden på Betterbodytan.com för att inhandla melanotan 2 eller andra skönhetsprodukter. Maila oss så kommer du att få mer info+rabattkod inom 48 timmar.
För att maila oss, klicka på länken: Kontakta oss…